İstanbul Kabakoz Köyü

İstanbul Kabakoz Köyü

Kabakoz köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Kabakoz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, İstanbul köyleri arasında yer alan Kabakoz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kabakoz  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kabakoz  köyü son dakika gelişmeleri, Kabakoz   köyüne özgü yemekler, Şile Kabakoz   köyünün tarihi, Kabakoz   köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kabakoz   köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kabakoz, İstanbul ilinin Şile ilçesine bağlı bir mahalledir.  İstanbul'a mesafesi İstanbul-Şile otoyolundan yaklaşık 70 km'dir. Köy geçimini odunculuk ve turizm ile sağlar.

Rakımı ortalama 20 metre olan köyün bir büyük plajı ve onlarca küçük koyu mevcuttur. Karadeniz'den esen sert rüzgarlar kışların soğuk ve sert geçmesine neden olurken yazların da ılık geçmesini sağlar. Bitki örtüsü, denize yakın yerlerde otluk ve bodur ağaçlardan oluşur, iç kısımlarda ise daha gür bir orman bulunur. İçinden bir dere geçen köyün meydanında tarihi 700 yıllık olduğu düşünülen bir de çınar ağacı bulunmaktadır.

Yeni yapılan İstanbul-Kandıra otoyol projesi de bu köyün içerisinden geçmektedir.

Kabakoz, İstanbul ilinin Şile ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kabakoz köyü resimleri ve Kabakoz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İstanbul Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kabakoz İstanbul Arası Kaç Km? İstanbul Hava Durumu? İstanbul Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve İstanbullu iseniz İstanbul doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. İstanbullu Ünlüler arasında Kabakoz Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.