İstanbul Rooftop Festival’de Tek Bilet İle 15 Mekan Deneyimi

İstanbul Rooftop Festival’de Tek Bilet İle 15 Mekan Deneyimi

Bir sonbahar klasiğine dönüşen İstanbul Rooftop Festival kapsamında ; 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul’un eşsiz teraslarında, geniş bir müzik yelpazesi ve birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek. TEK BİLET İLE 15’E YAKIN MEKANI DENEYİMLEME

Bir sonbahar klasiğine dönüşen İstanbul Rooftop Festival kapsamında ; 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul’un eşsiz teraslarında, geniş bir müzik yelpazesi ve birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek.

TEK BİLET İLE 15’E YAKIN MEKANI DENEYİMLEME FIRSATI
2015 yılından bugüne toplam da 30.000’den fazla müzikseveri ağırlayan ve şehrin içinde gerçekleşen en kapsamlı festival olarak tanımlanan İstanbul Rooftop Festival, tek bir bilet ile 15’e yakın mekanı deneyimleme fırsatı tanıyor! 30’dan fazla yabancı, 100’den fazla lokal sanatçının bugüne kadar performans gösterdiği festivalde, müziğin yanı sıra tüm teraslarda farklı zamanlarda gerçekleşen aktivitelere de ev sahipliği gerçekleştiriyor. En kapsamlı haline bu yıl kavuşan festival de 40’tan fazla sanatçı performans gösterecekken, festival bu sene 12 teras da birden gerçekleşecek.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.