İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 13 Ekim

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 13 Ekim

İstanbullu Gelin dizisinin 20.Bölüm tanıtımını cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

 

İstanbullu Gelin Dizisi Konusu

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları

Faruk-Özcan Deniz, Süreyya-Aslı Enver, Esma-İpek Bilgin, Fikret-Salih Bademci, İpek-Dilara Aksüyek, Adem-Fırat Tanış
Begüm-Özge Borak, Osman-Güven Murat Akpınar, Murat-Berkay Hardal, Kıymet-Nergis Çorakçı, Şahap-Hakan Altıner, Senem-Neslihan Yeldan, Nurgül-Pelinsu Pir, Reyhan Sezgin-Semra Dinçer, Akif-Fatih Koyunoğlu, Mustafa-Ahmet Sabri Özmener, Gülistan-Eren Balkan, Nazif-Muharrem Türkseven, Bade-Hira Koyuncuoğlu

İstanbullu Gelin 19.Bölüm Özeti

Süreyya ve Faruk boşanacak mı?
Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar. Artık Faruk evli olmayacaktır bu sebeple onların odası İpek ve Fikret’e tahsis edilecektir.
Adem’in geri dönüşü ile babalık davası hız kazanır. Esma ile Garip yıllar sonra karşı karşıya gelir. Garip’in kendine güvenli üstten tavrı ise Esma’nın duygularının daha da karışmasına sebep olur.
Osman, Bahar ile telefonları değiştirmek için buluşur, ikili arasında sıcak bir iletişim kurulur. Osman yasak bir aşkın ilk tohumlarını ektiğinin farkında değildir.
Süreyya, Faruk’a olan öfkesi nedeniyle avukat aramaya başlar. Dilara’nın düğün hazırlıkları devam ettiği için Bursa’ya dönen Süreyya, geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır. Faruk için ise Süreyya’nın Bursa’ya dönüşü önemli bir adımdır. Fakat bu sefer şaşırtma sırası Süreyya’dadır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.