İstanbullu Gelin 66. Bölüm Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 66. Bölüm Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 66. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 66. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 66. Bölümünü cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 66. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 66. Bölüm yeni fragman izle…

istanbullu-gelin-66-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 66. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 66. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!
Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır.

Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 66. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.