İstanbullu Gelin 72. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin 72. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin 72. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 72. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 72. Bölümünü cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 72. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 72. Bölüm yeni fragman izle…

istanbullu-gelin-72-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 72. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 72. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Boran Konağı’nda yeni bir dönem başlıyor

Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır. Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 72. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.