İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 82. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 82. Bölümünü cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 82. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 82. Bölüm yeni fragman izle…

istanbullu-gelin-82-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 82. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 82. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Süreyya, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacak

Süreyya, karşılaştığı geçmişiyle yüzleşmekte zorlanır. İçine kapanan Süreyya, Faruk ile bile duygularını paylaşmak istememektedir. Esma ve Garip şirkete gittiklerinde Adem ve Fikret’in yeni düzeni olan Happy Friday’e denk gelir ve onları sorumsuzlukla suçlar. Dilara ve Mert’in ilişkisi ise sınavlarına devam etmektedir. Açılış hazırlıklarıyla ilgilenen Faruk Süreyya’nın durağanlığını restoranla bağlantısı olduğunu düşünür. Süreyya ise geçmişi deşmeye devam eder ve hiç beklemediği bir sırla daha karşılaşır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 82. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.