İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünü cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 86. Bölüm yeni fragman izle…

istanbullu-gelin-86-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 86. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Garip’in ölümünü kabullenmek, Esma için kolay olmaz!
Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır. Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır.

Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip’in ölümüyle Boran’lar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 86. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.