İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı!

İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, İl Müdürleri ve Merkez Birimleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.   İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, İl Müdürleri ve Merkez Birimleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık’ın katılımında, İl Müdürleri ve Merkez Birimleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. “Hayata geçireceğimiz projeler ile hizmetlerimizin ulaşılabilirliğini ve etkilerini artırmaya devam edeceğiz.”diyen Derya Yanık,”Biz bakanlık olarak, kendi müstakil bir disiplini olan, çalışma alanı olan, görev tanımı olan, içeriği, biçimi şekli olan bir Bakanlığız. Hem bakanlık hem taşra teşkilatı olarak yaptığımız çalışmaları da, karşılıklı bir sağlamasını yapmış oluyoruz. Yani, siz bakanlık merkez teşkilatının yaptığı çalışmaları, yerelin taleplerine ne kadar cevap verdiğini ya da vermediğini, bizde sahanın bakanlık merkez politikalarına ne kadar sahip çıkıp çıkmadığını birlikte değerlendirmiş oluyoruz.”diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, İl Müdürleri ve Merkez Birimleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

 

Derya Yanık sosyal medyasında “81 il müdürümüz ve merkez birim amirlerimiz ile birlikte istişare toplantımızı tamamladık. Hayata geçireceğimiz projeler ile hizmetlerimizin ulaşılabilirliğini ve etkilerini artırmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.