İyi Aile Çocuğu ne zaman çekildi, İyi Aile Çocuğu konusu ve oyuncuları?

İyi Aile Çocuğu ne zaman çekildi, İyi Aile Çocuğu konusu ve oyuncuları?

Başrollerinde Kemal Sunal, Harika Avcı, Sevil Üstekin, Ali Şen’in oynadığı İyi Aile Çocuğu filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen İyi Aile Çocuğu filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Kemal Sunal, Harika Avcı, Sevil Üstekin, Ali Şen’in oynadığı İyi Aile Çocuğu filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen İyi Aile Çocuğu filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki İyi Aile Çocuğu filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

İyi Aile Çocuğu ne zaman çekildi?

Kemal Sunal’ın oyunculuğunun zirve yaptığı filmler arasında yer alıyor. 1978 yılında çekilen film İyi Aile Çocuğu ilgi görmeye devam ediyor.

İyi Aile Çocuğu konusu

Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına da türlü belalar açacaktır.

İyi Aile Çocuğu oyuncuları

Kemal Sunal, Harika Avcı, Sevil Üstekin, Ali Şen, Osman F. Seden, Nubar Terziyan

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.