İyilik 3.Bölüm Fragmanı İzle

İyilik 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı, İyilik dizisinin 3.Bölümünde neler olacak? İyilik 3.Bölümünü Tek Parça ve HD olarak Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Damla’nın intiharının arkasından ona yardım etmek isteyen Neslihan, Damla’nın hemen bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamasına aracı olur. Psikiyatrist seans sonrası Damla’nın bir süre yalnız bırakılmamasının iyi olacağını söyleyince, Neslihan Damla’yı toparlanana kadar kendi evlerinin bahçesindeki misafirhanede kalması için ikna eder. Neslihan ve Damla komşu olmuşlardır. Damla yavaş yavaş Neslihanların evine sızar, hayatlarına girer. O kadının kendi olduğunu gizleyerek Neslihan’ın gözünü Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceği konusunda açarak ikisinin arasını bozmaya çalışır.  Neslihan Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceğinden şüphelenmeye başlar ama o kadının Damla olduğunu farkında değildir.

Bir akşam Neslihan, Murat’ı gizli gizli Damla’nın evine girerken görür.

İyilik dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. İyilik Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İyilik dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.