John Wick 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?

John Wick 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan aksiyon sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken John Wick 2 beyazperdede olduğu gibi televizyon ekranlarında da ilgi odağı oldu. Peki John Wick 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrolünde Keanu Reeves yer aldığı John Wick 2 filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2017 yılında vizyona giren John Wick 2 filminin yönetmenliğini Chad Stahelski, senaristliğini ise Derek Kolstad'ın üstleniyor.

JOHN WICK 2 OYUNCULARI KİMLER?

Keanu Reeves – John Wick
Riccardo Scamarcio – Santino D’Antonio
Common – Cassian
Laurence Fishburne – The Bowery King
Ruby Rose – Ares
John Leguizamo – Aurelio
Ian McShane – Winston
Bridget Moynahan – Helen Wick
Lance Reddick – Charon

JOHN WICK 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Artık emekliye ayrılmış, tetikçilik dünyasından uzaklaşmış köpeğiyle birlikte sakin bir hayat yaşamak isteyen John Wick (Keanu Reeves), kendini yine istemediği halde tehlikeli olayların ortasında bulur. Eski bir ortağının sayesinde bu kez İtalya‘nın başkenti Roma da son derece güçlü çetelerle tek başına mücadele edecektir.

John Wick 2017 yapımı, yönetmenliğini Chad Stahelski'nin, senaristliğini de Derek Kolstad'ın üstlendiği Amerikan, aksiyon filmi. Filmin baş rollerini Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio ve Ruby Rose isimler paylaşmıştır. 2014 yapımı olan John Wick'in devam filmidir. 9 Şubat 2017'de Rusya'da, 10 Şubat 2017'de ise tüm dünyada vizyona girmiştir. Keanu Reeves ve Laurence Fishburne'in Matrix üçlemesinden sonra birlikte yer aldıkları ilk yapımdır.

İlk filmin konusu olan antika arabasının çalınması ve köpeğinin öldürülmesiyle ortaya çıkan olayların, imkansız bir görev sonrası oluşan yeni problemlerini ele almaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.