Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu dizisinden ilk fragman yayınlandı. Peki, Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kaderimin Oyunu dizisinin başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak. Bir çok ünlü ismin rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasından sonra dizinin detayları merak ediliyor. Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Kaderimin Oyunu dizisi oyuncuları kim, konusu ne? soruları aratılmaya başlandı.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kaderimin Oyunu adlı dizi Amasya'da çekilmektedir.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal'in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar. Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kaderimin Oyunu dizisinin başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak.

Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi kendisini kanıtlamış isimler dizinin ekibinde yer alacak. NGM Medya tarafından oyuncular ile görüşmeler yapılarak anlaşma sağlandı.

Ardından ise Cemre Melis Çınar'ın dizide Meral karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken isimlerin bir araya geldiği bir yapım konumuna gelen dizi en çok da Akın Akınözü'nün farklı bir karakter ile ekrana dönecek olması noktasında dikkat çekiyor.

Hercai isimli dizideki Miran karakteri ile kısa sürede ünlenen oyuncu, şimdi çok farklı bir karakter ile önemli bir sınav verecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.