Kadın 77. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın 77. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kadın dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünde neler olacak? Kadın dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kadın , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi 77. Bölüm yeni fragman izle…

Kadın 76. Bölümde; Şirin’in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda’yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver’in Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır.

Bahar’a aldığı kolyeyi tekrar onun boynunda görmesi ise Arif’i mutlu etmiştir. Bahar için uzun zaman sonra bir şeylerin değiştiğini hisseden Arif bunun üzerine yeniden umutlanır. Yaptığı kötülüklerden sonra hiç kimsenin onu istememesi Şirin’i huzursuz etmeye başlar ve bunun üzerine yapacağı yeni bir plan herkesi çok daha zor bir duruma sokacaktır.

Kadın Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan (7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00'de FOX’ta!

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kadın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kadın dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar