Kadın 78. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın 78. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kadın dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünde neler olacak? Kadın dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kadın , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi 78. Bölüm yeni fragman izle…

Kadın 77. Bölümde; Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

Kadın Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan (7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00'de FOX’ta!

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kadın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kadın dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar