Kalk Gidelim 73. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Kalk Gidelim 73. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Kalk Gidelim 73. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünde neler olacak? Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalk Gidelim , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi 73. Bölüm yeni fragman izle…

kalk-gidelim-73-bolum-fragmani

Kalk Gidelim 73. Bölüm İzle

Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil baba ocağını kaybetmemek için her şeylerini ortaya koyup mücadele vermek edeceklerine söz verirler. Belki de ilk defa babalarına karşı bir işi tam olarak başarıp gururla karşısına çıkmak istiyorlardır. Fakat Dal sülalesinin diğer aile üyeleri paylarını almakta ısrarcı davranırlar. Ve Mustafa Ali’yi tanımadıkları için onun üzerinden bir plan yapıp işi kolayca halletmeye çalışırlar.

Diğer yandan Şakir, Ercan ve Efe, Hacı Hüseyin’in evini kazıp define bulmak için zaman kollarlar. Bu kazma işlemi sırasında başları türlü belalara girer. Define olmadığını düşündükleri anda öyle bir şey görürler ki heyecanları iyice artar. Evin etrafında dönüp dururlar. Şakir damat olma avantajını sonuna kadar kullanarak bahçeyi kazmak için uygun ortamı oluşturmaya çalışır. Bunun için Şakir, Nurcan, Nuriye, Sevda ve Hatice’ye Dudu’nun çocuk istemediğini söyleyip, ikna etmelerini ister. Kadınlar bu duyum üzerine harekete geçer ve Dudu üzerine çalışmalarına başlarlar.   

 

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan, 73. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalk Gidelim dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.