Karabük Acıöz Köyü

Karabük Acıöz Köyü

Acıöz Köyü haberleri, Karabük Acıöz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Acıöz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Acıöz Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Karabük Acıöz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Acıöz köyü son dakika gelişmeleri, Acıöz köyüne özgü yemekler, Karabük Acıöz köyünün tarihi, Acıöz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Acıöz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Acıöz, Karabük ilinin merkezine bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Acıöz Köyü Resimleri ve Acıöz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karabük Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Karabük Karabük Arası Kaç Km? Karabük Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Karabük Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Karabük Acıöz Köyünde doğan biri var mı? Karabük Doğumlu Ünlüler Kimler?

Acıöz, Karabük ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

İlk olarak Taşman adında bir yerde yerleşik hayatına devam etmiştir. Erozyonun çok yaşanması ve ciddi zararlar vermesiyle Acıöz Köyü adı verilen, İstanbul-Ankara kara yoluna yakın bir yerleşkeyi devlet köylülere sağlamıştır. Karabük merkezine 24 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Türkiye'de Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. [kaynak belirtilmeli] Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır; taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır, kanalizasyon şebekesi vardır; PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.

Aile Hekimliği Merkezi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.