Kaynaşlı Çatalçam Köyü

Kaynaşlı Çatalçam Köyü

Çatalçam Köyü Haberleri, Kaynaşlı Çatalçam Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çatalçam Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Düzce Köyleri Arasında Yer Alan Çatalçam Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kaynaşlı Çatalçam köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çatalçam köyü son dakika gelişmeleri, Çatalçam köyüne özgü yemekler, Kaynaşlı Çatalçam köyünün tarihi, Çatalçam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çatalçam köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çatalçam , Düzce ilinin Kaynaşlı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çatalçam Köyü Resimleri ve Çatalçam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kaynaşlı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaynaşlı Düzce Arası Kaç Km? Kaynaşlı Hava Durumu? Düzce Köyleri ve Kaynaşlı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Düzceli iseniz Düzce Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Düzceli Ünlüler arasında Kaynaşlı Çatalçam Köyünde doğan biri var mı? Kaynaşlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çatalçam , Düzce ilinin Kaynaşlı ilçesine bağlı bir köydür.Abanta oldukça yakındır.Köyün yaylası olan sakarca yaylasından abant oldukça güzel görünmektedir. Köy üç mahalleden oluşmaktadır.Köyün adı: orta mahallede mezarlık mevkinde bulunan çam ağacından alır.Köyde geleneklere bağlı kalınmakla beraber her türlü degişime ve gelişmeye hazırdır.Düzce iline 33 km, Kaynaşlı ilçesine 15 km uzaklıktadır.Rakım 1040 m dir.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.




 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.