Kayseri Aslanı konusu nedir, Kayseri Aslanı oyuncuları kimler?

İnan Ulaş Torun, Algı Eke ve Ali Çatalbaş’ın oynadığı Kayseri Aslanı filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Kayseri Aslanı filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

İnan Ulaş Torun, Algı Eke ve Ali Çatalbaş’ın oynadığı Kayseri Aslanı filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Kayseri Aslanı filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Kayseri Aslanı filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Kayseri Aslanı konusu

Ersin, Kayseri'nin ünlü pastırmacısının oğludur. Altılı ganyandan bir miktar para kazanan Ersin eniştesini de ikna ederek bu para ile kumar oynar. Fakat işler düşlediği gibi gitmez. Büyük bir borç ile sonlanan gecede Ersin babasının dükkanı üzerine senet imzalamak zorunda kalır. 1 ay içinde borcunu ödemek zorundadır ve bunun için de bir plan yapar. Geliştirdiği proje ile Çin’den ucuz mal getirip esnaflara daha çok para kazandırmak vaadi ile topladığı paralarla Çin’e gider.  Bu arada çocukluktan beri sevdiği kız Zehra da bu süreçte nişanı atmıştır. Çin’de kaldığı otelde yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Chong'un kızının düğünü vardır. Ancak kız bu evliliği istememektedir ve Ersin’i de ikna ederek gece kaçıp birlikte Kayseri’ye gelirler ve ortalık iyiden iyiye karışır. Çinli mafya da Kayseri’ye gelmiştir.

Kayseri Aslanı oyuncuları

Yönetmenliğini Ali Demirel’in üstlendiği, başrollerini İnan Ulaş Torun, Algı Eke ve Ali Çatalbaş’ın paylaşıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.