Kazara Aşk 7.Bölüm Fragmanı

Kazara Aşk 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kazara Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Kazara Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü perşembe günü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Kenan’ın kendisini aldattığından artık tamamen emin olan Şimal, sırf onun canını yakmak için Civan ile evlilik oyununu sürdürmeye karar vermiştir. Bu durum en çok Civan’ın işine yarıyordur. Her şeyi açıklayacaklarını sanıp yine hevesi kursağında kalan Nazlı’yı yatıştırmayı başardıktan sonra asıl hedefine yönelir. Şirketin başına geçmek için Tahsin’e bir torun vermesi gerekiyordur. Tabii bu başarmak için de Şimal’i kendine aşık etmesi…

Kadınlar üzerindeki cazibesine çok güvenen Civan her zamanki taktikleriyle Şimal’i etkilemeye çalışır. Ancak o çok güvendiği cazibesi Şimal’e işlemez. Üstelik Nazlı’nın gizli hamlesiyle Şimal’in nikahlarının sahte olduğunu öğrenmesine de ramak kalır. Civan ilk tehlikeyi atlatmayı başarsa da Şimal’in içine bir şüphe düşmüştür. Ve nikahları ile ilgili araştırmaya koyulur. Elbette Civan da öğrenmesini engellemek için türlü dolaplar çevirmekten geri kalmaz. 

Kenan ise Şimal’in önce kendisine şans vermek isteyip sonra vazgeçmesiyle yıkılsa da bunu hala kendisini sevdiğinin bir kanıtı olarak görür. Ve Civan’la aniden evlenmesiyle ilgili şüphelerini teyit etmenin yollarını arar. Bunun için de gözüne Okan’ı kestirir. Onunla yakınlaşıp işin iç yüzünü anlamaya çalışır. Bu da yetmezmiş gibi Esat’ın sahte nikah memurluğu da duyulmak üzeredir. Civan’sa Şimal’i kendine aşık etme planını uyguladığı için bunlardan bihaberdir. Sonunda Civan’ın en büyük sırrı açığa çıkıp Şimal, Civan’ın kendisiyle sahte bir nikahla evlendiğini öğrenecek mi?

Kazara Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kazara Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kazara Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar