Kefaret 15.Bölüm Fragmanı

Kefaret 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünde neler olacak? Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünü pazar akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır. Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar. Arzu, Cansu’ya ulaşabilmek amacıyla Ahmet’i baştan çıkarabilmek için her yolu denerken Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep’in sahtekarlık yaparak Sabri’nin mirasına konduğu yönünde bir ihbarda bulunur. Açılan soruşturma nedeniyle bütün paralarına el konan Zeynep zor günler yaşarken Ahmet hasret çeken Cansu ve Arzu’yu gizlice görüştürmeye karar verir.

Kefaret dizisinin yeni bölümü olan 15.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Kefaret Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kefaret dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar