Keşan Beyköy

Keşan Beyköy

Beyköy haberleri, Keşan Beyköy güncel son dakika gelişmeleri, Beyköy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Edirne köyleri arasında yer alan Beyköyde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Keşan  Beyköy düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Beyköy son dakika gelişmeleri, Beyköye özgü yemekler, Keşan Beyköyün tarihi, Beyköy nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Beyköye ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Beyköy Edirne ilinin Keşan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Beyköy Köyü Resimleri ve Beyköy videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Keşan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Keşan Edirne Arası Kaç Km? Keşan Hava Durumu? Edirne Köyleri ve Keşan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Edirnelı iseniz Edirne Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Edirnelı Ünlüler arasında Keşan Beyköy doğan biri var mı? Keşan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Beyköy, Edirne ilinin Keşan ilçesine bağlı bir köydür.

Edirne iline 134 km, Keşan ilçesine 24 km uzaklıktadır. Ayrıca Erikli Sahiline 5 km, Mecidiye Sahiline 6 km, Yayla Sahili ve Danişment Orman Kampına 6 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Trakya karasal iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır fakat çalışır durumda değildir. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.