Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlandı, Kırmızı Oda hikayesi ve yazarı

Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlandı, Kırmızı Oda hikayesi ve yazarı

Kısa zamanda hikayesi ile adından söz ettiren ve sosyal medya da en çok konuşulan yapımlar arasında olan Kırmızı Oda reytinglerde de ilk sıraya yerleşti. Peki Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlandı, Kırmızı Oda yazarı kimdir?

TV8 ekranlarında cuma günü yayınlanan, başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan gibi oyuncuların rol aldığı Kırmızı Oda reytinglerde ilk sıraya yerleşti. İşte Kırmızı Oda dizisinin hikayesi...

Kırmızı Oda Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlandı?

2004 yılında basılan Madalyonun İçi kitabı Kırmızı Oda dizisinde yer alan hikayelerin esin kaynağıdır. Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'dur. Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteri de dahil olmak üzere bir çok farklı hikayenin yer aldığı bilinmektedir.

Kırmızı Oda Hikayesi

Kırmızı Oda, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir Psikiyatri kliniğinde geçen yaşanmış olaylardan esinlenerek uyarlanmıştır.“Kırmızı Oda” dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandıracak.

Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alınacağı “Kırmızı Oda”da izleyici ile buluşacak her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar bulacak.

Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark edecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum