Kış Güneşi 14.Bölüm Fragmanı-İZLE 24 Mayıs

Kış Güneşi 14.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü salı akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kış Güneşi, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Kış Güneşi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kış Güneşi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kış Güneşi dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları Show Tv’de...  

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ 13.BÖLÜM İZLE

Kazadan yaralı kurtulan Yakup bir anda Nisan’ın karşısına çıkar. Babasını öldü sanan Nisan büyük bir şaşkınlık yaşamaktadır. Yakup, yurtdışına kaçabilmek için Nisan’dan yardım ister. Nisan onu karşısında çaresiz bir halde görünce haline acır ve Efe de dahil olmak üzere tüm sevdiklerine yalan söylemek zorunda kalır. 

Efe ve Nisan’ın evlilik kararı alması Seda’nın intikam duygularını ateşler. Bora’nın Nisan’a olan duygularının farkına varan Seda, şeytanın bile aklına gelmeyecek planlar yaparak Nisan ile Bora’nın başbaşa kalmasını sağlar. Efe, Bora’dan gittikçe rahatsız olmaktadır. Öte yandan, Kadim’in bir hatası ile hayatları değişen Efruz da Efe ile yakınlaşmaktadır. Yakup’un Nisan ile görüştüğünü öğrenen Seda yine boş durmaz ve Nisan’a öldürücü darbeyi indirmek için harekete geçer.

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ 12.BÖLÜM DE NELER OLDU ÖZET İZLE

Kaçmaya çalışan Yakup ve Mazhar kaza geçirir. Mazhar’ın cansız bedeni bulunurken, Yakup’a ulaşılamaz. Leyla ise Efe’nin hareketlerinden şüphelenmeye başlamıştır. Yoksa Mete diye sevdiği oğlu, gerçekte Efe midir? Leyla kısa süre sonra şüphelerinde haklı olduğunu anlar. Yakup’un kızı olduğu ortaya çıkan Seda ise hem Nisan’dan hem de Sumru’dan geçmişin öcünü almaya kararlıdır. 

Mete’nin aslında Efe olduğunu ve Mete’nin öldüğünü öğrenmek Seda’nın intikam duygusunu daha da kamçılar. Efe artık yorulmuştur. Tek istediği başladığı yere yani Fatma’nın evine ve balıkçılık günlerine geri dönmektir. Nisan ise babasının katil olduğu gerçeği altında ezilirken bir yandan da Seda’nın karşısına çıkardığı Bora ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar