Kış Güneşi 17.Bölüm Fragmanı-İZLE 14 Haziran

Kış Güneşi 17.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü salı akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kış Güneşi, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Kış Güneşi 17. Bölüm yeni fragman izle…

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan, 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kış Güneşi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kış Güneşi dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları Show Tv’de...  

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ 16.BÖLÜM İZLE

Nisan’ın hastalığından habersiz olan Efe, Nisan ve Bora’nın arasındaki yakınlığı aşk sanmakta ve acı çekmektedir. Efruz ise bu işin içinde başka bir iş olduğundan emindir. Hastanede Nisan ile Bora’yı birlikte gören Efruz gerçeği öğrenir. Nisan, Efruz’dan hastalığını bir sır olarak saklama sözü alır ve Efe’yi Efruz’a emanet eder. 

Hastaneye yatması gereken Nisan, Efe’ye onun canını çok yakacak bir yalan söyleyerek ayrılır… Şirkette daha çok pay sahibi olabilmek için paraya ihtiyacı olan Seda, babası Yakup gibi kaçakçılık işine bulaşır. Efe durumu fark eder ve Seda ile yüzleşir. Bir kerelik kaçakçılığa izin verdiğini söyleyen Efe’nin başka planları vardır; ancak bu plan Nisan için çok tehlikelidir.

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ 15.BÖLÜM DE NELER OLDU ÖZET İZLE

Vicdanının ağırlığı altında ezilen Kadim’in itirafları, Efe için çok büyük bir darbedir. Kadim hapishaneye girmek ve cezasını çekmek için hazırlanırken gelen bir ölüm haberi, bütün akışı değiştirir… Kan kanseri olduğunu öğrenen Nisan, durumun ciddiyetini kabullenmek istemez. Bora’nın da geçmişinde bu hastalığa ait büyük bir travması vardır. 

Bora şimdi Nisan’a her zamankinden daha ilgili ve daha yakındır. Efe ise, Nisan ve Bora arasındaki sırrı bilmediği için, bu yakınlıktan müthiş rahatsızlık duyar. Öte yandan Mete’yi kaybettiği için kendisine karşı kinle dolu olan Seda’ya yardım etmek zorunda kalır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar