Kısmet açmak için okunacak dualar

Kısmet açmak için okunacak dualar

Müslim'in diğer bir rivayeti şöyledir: “Kul, günah talep etmedikçe veya sıla-i rahmin kopmasını istemedikçe duası icabet görmeye (kabul edilmeye) devam eder. Peki tesirli tez zamanda kısmet açmak için okunacak dualar hangileridir?

1- Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir. Bunun dışında evlenmek isteyenleri kısmetlerinin açılması için her gün şu duayı okumaları öneriliyor : ‘’Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru.

Manası : Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.

2-  Hac Suresi 27. Ayet

“Bismillahirrahmanirrahim

Ve ezin fin naşi bir hacci ye’tuke ricalen ve ala külli damirin ye’tine min külli fecin amik.”

Anlamı: İnsanlar arasında haccı ilan et ki, gerek yaya olarak, gerek uzak yollardan gelen yorgun develer üzerinde sana gelsinler.

*** Hem rızkı, hem bereketi, hem de kısmeti açar. Evlilik için niyet edilerek okuyan kişinin bütün dünya işleri de kolaylaşır. Yaşamında manevi engeller etkili olmaz.

3- “Bismillahirrahmanirrahim

Lillezine ahsenul husna ve ziyadeh ve la yerheku vucuhehum katerun ve la zilleh ulaike ashabul cenneh hum fiha halidun.”

Anlamı:  “Onlar için Allah katına ulaşmak ve daha ziyadesi Allah’ın cemalini görmek vardır. Onların yüzleri bir kederle kaplanmaz, kendileri için küçük düşme gibi bir durumda yoktur. İşte onlar cennet yaşayanları, orada sürekli kalanlardır.”

4- “Allah’ım, bir sebepten dolayı benim kısmetimde kapalılık ve bağlılık bulunuyorsa, ben bunlardan kurtulmaya niyet ediyorum. Benim kaderimin, nasibimin önündeki bütün engeller kalksın. Bahtım, kısmetim, nasibim bana hayırlı olacak biçimde açılsın. Rabbim kapına geldim, Senden bunu istiyorum. Nasibimin, kaderimin, kısmetimin kapılarını açabilecek Sensin. Yüce Kur’an-ı Kerim hürmetine, Senin kelamın surelerin, ayetlerin hürmetine kısmetin açılmasına yardımcı ol, Ya Rabbim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.