Kızım 2.Bölüm Fragmanı

Kızım 2.Bölüm Fragmanı

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı Kızım dizisinin 2.bölüm fragmanı yayınlandı, Kızım dizisinin 2. bölümü 26 Eylül Çarşamba akşamı TV8'de yayınlanacak.

Kızım dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kızım, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TV8'de yayınlanan Kızım 2. Bölüm yeni fragman izle…

Kızım 2. Bölüm İzle

Öykü sekiz yaşında, akıllı bir kızdır ve doğduğundan beri teyzesiyle yaşamaktadır. Teyzesi bir gün onu terk edince Öykü babası Demir’i bulur. Demir hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcıdır. Demir dolandırıcılıktan tutuklanır ama Hakim Demir’i kızına bakması şartıyla salıverir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya bir yandan da büyük bir vurgun yapmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü Demir, dolandıracakları Candan’a ilk bakışta vurulur. Ancak Candan’ın sakin görünen hayatı geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Kimsenin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kızım dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak TV8’den izleyebilirsiniz. Kızım Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kızım dizisi yeni bölümleriyle çarşamba TV8’de...

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.