Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden Acil Servisteki Mobbing Olayına Disiplin Soruşturması

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden Acil Servisteki Mobbing Olayına Disiplin Soruşturması

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, Konya Şehir Hastanesi’ndeki Mobbing iddiaları hakkında soruşturma açtıklarını duyurdu. Mobbing uyguladığı öne sürülen hekim hakkında da disiplin soruşturmasının başlatıldığı öğrenildi. Konya...

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, Konya Şehir Hastanesi’ndeki Mobbing iddiaları hakkında soruşturma açtıklarını duyurdu. Mobbing uyguladığı öne sürülen hekim hakkında da disiplin soruşturmasının başlatıldığı öğrenildi.

Konya Şehir Hastanesi Konya Şehir Hastanesi

Konya Şehir Hastanesi acil servisinde görevli bir hekimin hemşirelere ve diğer sağlık çalışanlarına yönelik hakaret ve baskıyla mobbing uyguladığı iddiaları twitter gündemini meşgul eden konular arasında ilk sıralarda yer aldı. ‘Konyasehirdeskandal’ hashtagi ile paylaşılan tweetlerin yanı sıra Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN) mobbing iddiaları üzerine şehir hastanesi başhekimliğine konuyla ilgili soruşturma başvurusunda bulunduklarını açıkladı. 

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden BSHA’ya Soruşturma Açıklaması

Bilim Sağlık Haber Ajansı’nın ulaştığı  kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Konya İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu olayla ilgili disiplin soruşturması başlatarak konunun incelenmesi için harekete geçti. Konuyla alakalı yaşanacak mağduriyetlerin önlenmesi için mobbing uyguladığı iddia edilen hekim hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadelerin alındığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca üç hemşirenin görev yeri değişimleri iddiası ile alakalı olarak da hemşirelerin şehir hastanesinde aynı yerde görevlerine devam ettikleri paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

(BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.