Kördüğüm 18.Bölüm Fragmanı-İZLE 5 Mayıs

Kördüğüm 18.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kördüğüm , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kördüğüm  dizisi 18. Bölüm yeni fragman izle…

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kördüğüm Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kördüğüm dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KÖRDÜĞÜM 17.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

‘KÖRDÜĞÜM’DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

MEHMET ASLANTUĞ ‘ENVER BEY’ OLARAK ORTAYA ÇIKTI; SOSYAL MEDYA EN ÇOK ONU KONUŞTU

Perşembe akşamları milyonları ekran başına kilitleyen ‘Kördüğüm’ün güçlü kadrosuna, usta oyuncu Mehmet Aslantuğ da katıldı. Aslantuğ, ‘Kördüğüm’de; izleyicilerin haftalardır büyük bir merakla beklediği ‘Enver Bey’ karakteriyle dün (28 Nisan) yayınlanan bölümde ilk kez ekrana geldi. Aslantuğ’un ekrana geldiği dakikalar sosyal medyada en çok konuşulan konu (Trending Topic) oldu.

NESLİHAN VE UMUT’UN YOLLARI KESİŞİYOR

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

ENVER BEY’İN DÖNÜŞ KARARI

Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

KÖRDÜĞÜM 16.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

“Bugün sığınmak için etrafına ördüğün, kim bilir belki yarın, olur içinden çıkamayacağın koca bir kördüğüm…”

ALİ NEJAT’TAN NAZ’A TEKLİF …

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 21 Nisan Perşembe, saat 20.00’de 16. bölümüyle FOX’ta.

Murat ile Neslihan arasındaki gerilim tırmanır. Murat, Neslihan’a, köşke Enver Bey tarafından yollandığını bildiğini söyler. Bu bilginin Enver Bey’in canını sıkacağını düşünen Neslihan konuyu Oğuz’a açar. Oğuz da gizemli Enver Bey’in adamıdır ve Neslihan’a yardım etmeye hiç niyeti yoktur.

Yaşadığı şok ile köşkten ayrılmaya karar veren Neslihan, Feyza ile tartışırken kendisini tutamaz ve Murat ile birlikte olduğunu söyler. Çılgına dönen Feyza’yı sakinleştirecek olan yine kirli oyunların içindeki Murat’tır. Öte yandan şirket hisselerini bilmeden Murat’a devretmeye hazırlanan Ali Nejat da Feyza’yı Murat’a karşı uyarır ama aşktan gözü dönen Feyza ona inanmaz.

Ali Nejat’tan etkilendiğini Feyza’ya itiraf eden Naz büyük bir ikilem içindedir. Her ne kadar uzak durmak istese de, Ali Nejat buna izin vermez. Ve Naz’a herkesin hayatını değiştirecek çok büyük bir teklifte bulunur…

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar