Kördüğüm 22.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 2 Haziran

Kördüğüm 22.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kördüğüm , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kördüğüm  dizisi 22. Bölüm yeni fragman izle…

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan, 22. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kördüğüm Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kördüğüm dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KÖRDÜĞÜM 21.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

SAVAŞ ÇANLARI ÇALIYOR

Ali Nejat’ın Kaan ve Naz ile birlikte yurtdışında yaşama kararının altında Naz’ın parmağı olduğunu düşünen Feyza, Naz’a hesap sorar. Naz bu kez Feyza’yı alttan almaz. İki kadın arasında savaş çanları çalmaya başlamıştır.

USTANIN DÜŞMANI OLDUN!

Murat ise babasının intiharından sorumlu tuttuğu Tarık Karasu ve Enver Bey’den intikam alabilmek için her yolu dener. Karasu Holding’i yok etmeyi kafasına koyan Murat için bu yollardan biri, Tarık Bey’e düzmece bir ihaleyle büyük para kaybettirmek, diğeri de Feyza ile evlenmektir. Enver Bey bu duruma daha fazla sabır göstermez ve Murat’a açıkça düşmanlığını ilan eder…

YILLAR SONRA YÜZ YÜZE

Murat’ın foyasını ortaya çıkarmak için çırpınan Ali Nejat’a gizemli bir telefon gelir. Ali Nejat artık Murat’ın kirli işler peşinde olduğundan tamamen emindir; ama ailesini buna bir türlü inandıramaz. Büyük aşkı Eylül ile yıllar sonra karşılaşan Ali Nejat ve bu aşkı Murat’tan öğrenen Naz’ın ilişkisinde ise yeni bir dönem başlar.

KÖRDÜĞÜM 20.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

EYLÜL ÜLKEYE DÖNÜYOR

Enver Bey, Barış’ın ölümünden kendisini de sorumlu tutan kız kardeşi Eylül’den artık ülkeye geri dönmesini ister. Geçmişte Ali Nejat ile büyük bir aşk yaşayan; ancak Barış’ın ölümünden sonra hem Ali Nejat’tan hem de ülkeden ayrılan Eylül’ün dönüşü tüm dengeleri değiştirecektir.

OTOMOBİL YAPMAYACAK

Umut ile Neslihan’ı sarmaş dolaş gören Naz, Umut’a Ali Nejat ile evlilik hazırlıkları yaptıklarını söyler. Ali Nejat ile Naz’ın evlendikten sonra yurtdışına yerleşme planları en çok Feyza’yı rahatsız eder. Naz ile evlenebilmek için otomobil projesinden yani hayallerinden vazgeçen Ali Nejat’a yeniden şirketlerin başına geçmesini teklif eden Tarık Bey ummadığı bir yanıtla karşılaşır.

FEYZA’DAN UZAK DUR!

Murat’a Feyza’dan uzak durmasını söyleyen Enver Bey, Tarık Bey ile de yüzleşir. Ancak hem Murat hem de Tarık Bey, Enver’e kin doludur. Murat, babasının ölümünden içten içe Enver Bey’i sorumlu tutarken Tarık Bey geçmişe ait sırların gün yüzüne çıkmasından endişelidir. Feyza’ya bir teklifte bulunan Murat, bu anların üçüncü bir göz tarafından izlendiğinin farkında değildir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar