Kördüğüm 6.Bölüm Fragmanı-İZLE

Kördüğüm 6.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kördüğüm , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kördüğüm  dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

Kördüğüm  dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kördüğüm dizisinin yeni bölümü olan, 6. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kördüğüm Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kördüğüm dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KÖRDÜĞÜM 5.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

​‘Kördüğüm’, Perşembe (28 Ocak ) akşamı ekrana gelen 4. ve yeni bölümü ile Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi. Sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel kalitesiyle ekranda fark yaratan ‘Kördüğüm’, TNS ölçümlerine göre A/B SES kategorisinde günün birincisi oldu.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, Gökçen Usta’nın yönetlenliğini, Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğini üstlendiği ‘Kördüğüm’ün, 28 Ocak Perşembe günü yayınlanan dördüncü bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 6.15 rating ve yüzde 16.82 izlenme payı ile birinci oldu.

Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ‘Kördüğüm’ün, 4 Şubat Perşembe akşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek yeni bölümünde heyecan daha da artacak.

KÖRDÜĞÜM 4.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN

3. bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen ‘Kördüğüm’ Türkiye’yi yine ekran başına kilitledi. Milyonların yeni ekran gözdesi olan ‘Kördüğüm’, TNS ölçümlerine göre hem A/B SES, hem de ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, Gökçen Usta’nın yönetmenliğinde Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğinde çekilen ‘Kördüğüm’ün, 21 Ocak Perşembe günü yayınlanan üçüncü bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 6.25 rating ve yüzde 14.83 izlenme payı, ABC1 kategorisinde de yüzde 6.48 rating ve yüzde 14.43 izlenme payı ile birinci oldu.

Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ‘Kördüğüm’ün 28 Ocak Perşembe akşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek yeni bölümünde heyecan daha da artacak. Birbirinden sürpriz ve çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde, izleyiciler de yine ekrana kilitlenecek.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar