Korkusuz Korkak kaç yılında çekildi? Korkusuz Korkak oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Korkusuz Korkak kaç yılında çekildi? Korkusuz Korkak oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Başrollerinde Kemal Sunal, Ayşin Atav, Turgut Özatay’ın oynadığı Korkusuz Korkak filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Korkusuz Korkak filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Kemal Sunal, Ayşin Atav, Turgut Özatay’ın oynadığı Korkusuz Korkak filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Korkusuz Korkak filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Korkusuz Korkak filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Korkusuz Korkak Ne Zaman Çekildi?

Kahkaha dolu anlar yaşamak isteyenlerin sıkılmadan izleyeceği film 1979 yılında çekildi.

Korkusuz Korkak konusu

Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.

Korkusuz Korkak oyuncuları

Korkusuz Korkak filminin başrollerinde Kemal Sunal, Ayşin Atav, Turgut Özatay, Nejat Gürçen, Hikmet Taşdemir, Ajlan Aktuğ, Zeki Alpan, Yadigar Ejder yer almaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.