Koronavirüs Bir Can Daha Aldı!

Koronavirüs Bir Can Daha Aldı!

Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu koronavirüs sebebiyle 54 yaşında vefat etti. Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu memleketi Adana da toprağa verildi. Anne Ayfer Erenoğlu ‘’ Allah kimselere evlat acısı vermesin.

Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu koronavirüs sebebiyle 54 yaşında vefat etti. Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu memleketi Adana da toprağa verildi. Anne Ayfer Erenoğlu ‘’ Allah kimselere evlat acısı vermesin. Bittim ben, sıra benimdi, ona nasıl sıra geldi. Dayanılmaz bir acı. Nur gibi bir çocuktu, herkese dokundu benim yavrum. Kimselere bir şey yapmadı, hasta kurbanı oldu.’’ Dedi. 3 ay önce koronavirüse yakalanan ardından da özel bir hastanede yoğun bakıma alınan Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu 15 martta hayatını kaybetti ve cenazesi memleketi Adana’ya gönderildi.
Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu için sabah saatlerinde Çukurova Üniversitesi mezarlığında tören düzenlendi. Prof. Dr. Mehmet Ümit Erenoğlu’nun Annesi Ayfer (81) ve babası Fuat Erenoğlu’nu meslektaşları teselli etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.