Koyulhisar Sarıharman Köyü

Koyulhisar Sarıharman Köyü

Sarıharman Köyü haberleri, Koyunhisar Sarıharman köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sarıharman köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Sarıharman köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Koyulhisar Sarıharman köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıharman köyü son dakika gelişmeleri, Sarıharman köyüne özgü yemekler, Koyulhisar Sarıharman köyünün tarihi, Sarıharman köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıharman köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sarıharman , Sivas ilinin Koyulhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıharman Köyü Resimleri ve Sarıharman köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Koyulhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Koyulhisar Sivas Arası Kaç Km? Koyulhisar Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Koyulhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Koyulhisar Sarıharman  Köyünde doğan biri var mı? Koyulhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

SARIHARMAN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Sarıharman, Sivas ilinin Koyulhisar ilçesine bağlı bir köydür.

Sarıharman köyü, Sivas iline 170, Koyulhisar ilçesine 27 km mesafededir. Köy, karasal iklim etkisi altındadır.

Köyün ilköğretim okulu vardır fakat faal değildir. taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. İçme suyu şebekesi ve kanalizasyonu vardır. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.