Kula’da Hande Yener rüzgarı

Kula’da Hande Yener rüzgarı

Manisa'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, Kulalılara...

Manisa'nın Kula ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, Kulalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kula Şehit Ömer Halisdemir Yunus Emre Kent Meydanı'nda düzenlenen kurtuluş etkinliklerinin son gününde ünlü popçu Hande Yener konser verdi. Bu yıl voleybolda Efeler Ligi'ne yükselen Jeopark Kula Belediyespor'un tanıtımının ardından gerçekleştirilen konseri yaklaşık 8 bin kişi takip etti. Birbirinden hareketli şarkılarını Kulalılar için seslendiren ünlü şarkıcı Yener'e, özel dans grubu da eşlik etti. Meydanı dolduran vatandaşlar, Hande Yener'in şarkıları ve görsel şovlarla renkli bir gece geçirdi. Kurtuluş etkinliklerine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sanatçı Hande Yener'e tarihi Kula Evi maketi, dokuma halı ve çiçek hediye etti.

Kula’da Hande Yener rüzgarı

Kula’da Hande Yener rüzgarı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.