Kuruluş Osman 10. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Kuruluş Osman 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü çarşamba akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman dizisi 10. yeni bölümüyle 5 Şubat 2020 Çarşamba akşamı ATV'de olacak. Kuruluş Osman'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kuruluş Osman yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Kuruluş Osman 9. Bölümde; Osman ve Alpleri, Yannis'in emriyle Şeyh Edebalı'ya pusu kuran Kalanoz'un oyununu bozmuştur. Osman, Kulucahisar'ın kale kumandanı Kalanoz'u öldürüp kalenin önüne atar. Kalanoz'un cesedi akşam yemeğindeki Sofia ve Alişar'ın önüne getirilir. Sofia, bunu Osman'ın yaptığından emindir ve Alişar'ı kışkırtır. Alişar soluğu Dündar Bey'in otağında alacaktır. Osman ve Alişar Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Oğlunun katili Salvador'un şehadet getirmesinden sonra Bamsı ne yapacaktır? Osman Sofia'nın oyununu boşa çıkarabilecek midir?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kuruluş Osman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar