Kuruluş Osman 17. Bölüm fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman 16. Son Bölüm İzle

Kuruluş Osman 17. Bölüm fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman 16. Son Bölüm İzle

Kuruluş Osman dizisi 16. bölümüyle ekranlara geldi. Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay'ın akıbeti ne olacak? Peki Kuruluş Osman 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV' nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kuruluş Osman’un yeni bölümünde ise; Oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun ne yapacak? Bala Hatun, Osman Bey'e sırrını açıklayacak mı? Batur'u öldüren Alişar Bey, Konya'dan aldığı destekle nasıl bir hamle yapacak? İşte Kuruluş Osman 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

KURULUŞ OSMAN 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşağıdaki linkten Kuruluş Osman fragmanını izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman SON BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman 16. SON BÖLÜM İZLE

kurulus-osman-16-bolum-ozeti.jpg

KURULUŞ OSMAN 16. BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürdüğü esnada ortaya çıkan Dündar, Osman Bey'e meydan okur. Osman Bey, Dündar'a Moğollarla işbirliği yapmasının bedelini ödetir. Dündar'ın ardından Kayı Obası'nın Beyi kim olacak? Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay'ın akıbeti ne olacak? Oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun ne yapacak? Bala Hatun, Osman Bey'e sırrını açıklayacak mı? Batur'u öldüren Alişar Bey, Konya'dan aldığı destekle nasıl bir hamle yapacak?

Altan, Hızır'ı bir türlü alt edemeyince, yaptığı her planı bozmayı başaran, ondan hep bir adım önde olan iki ismi, Ceylan ve Alparslan'ı hedefine koyar. Bu planda en etkili olacak isim ise Tufan olacaktır. Öncelikle Ceylan'ı tuzağa düşüren Altan, Hızır'ın sevdikleri için canını feda edebileceğini bilmektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.