Kuruluş Osman 68. bölüm CANLI izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça full izle

Kuruluş Osman 68. bölüm CANLI izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça full izle

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman 68. yeni bölümü bu akşam seyircileriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümde Katalanların pususuna düşen Bala Hatun yaralanır. Seyirciler ise Kuruluş Osman 68. bölüm canlı izlemek istiyor.

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecanı yüksek bir bölümü bekleyen seyirciler ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman son bölümü tek parça full izleme detaylarını merak ediyor.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey'in hedefi ittifakı dağıtmak

Osman Bey'in kurduğu oyunla Papaz Gregor'u geri alması tekfurların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Bu gelişme üzerine, Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor'u Osman Bey'in elinden alabilmek için birlikte hareket etme kararı alır. Tekfurların ittifakını haber alan Osman Bey bu birliği adım adım dağıtmaya karar verir ve ilk hedef olarak Tekfur Rogatus'u seçer.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜM CANLI İZLE

İmparator Gregor'u istiyor

Bu sırada Tekfur Kosses, Bizans İmparatoru'ndan Papaz Gregor'un acilen yakalanıp kendisine gönderilmesini bildiren bir mesaj alır. Tekfur Kosses, imparatorun bu talebini Osman Bey'le paylaşarak Papaz Gregor'un kendisine teslim edilmesini ister.

Bala Hatun'un bebeğine ne olacak?

Bala Hatun ve Malhun Hatun, Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların pususuna düşer. Hatunlar kahramanca savaşırken, hamile olan Bala Hatun yaralanır. Saldırı haberi Kayı Obası'na ateş gibi düşerken, Bala Hatun kendisinden çok bebeği için endişelenir. İntikam yemini eden Osman Bey ise saldırının arkasındakileri cezalandırmak için harekete geçer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.