Kuruluş Osman 7. Bölüm Fragmanı İzle

Kuruluş Osman 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü çarşamba akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kuruluş Osman yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Kuruluş Osman 6. Bölümde; "Bu kavga haça çarpan hilalin kavgasıdır!" "Ya şehadet, ya muzafferiyet!"

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir. Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir. Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir.

Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır? Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kuruluş Osman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar