Kuruluş Osman 9. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Kuruluş Osman 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünde neler olacak? Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü çarşamba akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman dizisi 9. yeni bölümüyle 29 Ocak 2020 Çarşamba akşamı ATV'de olacak. Kuruluş Osman'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kuruluş Osman yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 9. Bölüm yeni fragman izle…

Kuruluş Osman 8. Bölümde; "Herkes aslına rücu etti; kurtlar kurtluğu, itler itliğe..."

Osman ve Alpleri, Yannis'in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman için kendi canından vazgeçmek üzere olan Şeyh Edebalı'nın hayatını da kurtarmayı başaran Osman, yengesi Selcan'ı, Bala Hatun'u istetmek için gönderir. Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman'a vermemiştir. Bunu öğrenen Osman ne yapacaktır? Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı ne olacaktır? Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kuruluş Osman Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar