Kuruluş Osman Turgut Alp kimdir? Turgut Bey'i Rüzgar Aksoy aslen nereli, kaç yaşında?

Kuruluş Osman Turgut Alp kimdir? Turgut Bey'i Rüzgar Aksoy aslen nereli, kaç yaşında?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Diziye birçok oyuncu katıldı. Turgut Bey karakterine ise Rüzgar Aksoy hayat veriyor. Turgut Alp kimdir? Kuruluş Osman'da Turgut Bey'i oynayan Rüzgar Aksoy kim, nereli?

Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonunda seyircisinin karşısına yeni isimlerle çıktı. Ekibe katılan yeni oyuncularda Rüzgar Aksoy, Türkmen Beyi olan Turgut Alp karakterini canlandırıyor. Peki, Turgut Alp'i canlandıran Rüzgar Aksoy kim, kaç yaşında, nereli?

turgutbeykimdir.jpg

Tarihte, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi ve Orhan Gazi dönemlerinde fetihlere katılan Turgut Alp karakteri Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Kuruluş Osman dizisinde de yer alıyor.

Kuruluş Osman'ın 3. sezonunda diziye dahil olan Turgut Alp/Bey karakterine ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy hayat veriyor.

RÜZGAR AKSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Oyuncu Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversite Konservatuvar Bölümü mezunu olan Aksoy ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında başrollerinde Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt’un yer aldığı Adanalı dizisinde gerçekleştirdi. Oyunculuk kariyerine Serçe, Türkan, Annem Uyurken , Ah Neriman, Kara Sevda, Yüz Yüze dizileri ile devam eden Rüzgar Aksoy, aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da bir çok projede yer aldı. Oyuncu son dönemde Keşif Çanakkale ve Deliler filminde rol aldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.