Kuruluş Osman yeni oyuncusu Bizans Prensesi Adelfa (Hazal Adıyaman) kimdir?

Kuruluş Osman yeni oyuncusu Bizans Prensesi Adelfa (Hazal Adıyaman) kimdir?

Kuruluş Osman 17. bölümde Hazal Adıyaman Bizans Prensesi Adelfa karakterine hayat verecek! Peki Kuruluş Osman yeni oyuncusu Bizans Prensesi Adelfa (Hazal Adıyaman) kimdir?

"Kuruluş Osman"ın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Genç ve yetenekli oyuncu Hazal Adıyaman, Kuruluş Osman'ın 17'nci bölümünde "Bizans Prensesi Adelfa" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Bizans-Moğol ittifakının bir nişanesi olarak Moğol komutanı Geyhatu ile evlendirilmek üzere Konstantiniyye'den Konya'ya gönderilen Prenses Adelfa, uç topraklarında dengelerin bir kez daha alt üst olmasına neden olacak. Peki Kuruluş Osman yeni oyuncusu Bizans Prensesi Adelfa (Hazal Adıyaman) kimdir? detaylar haberimizde...

HAZAL ADIYAMAN KİMDİR?

hazal-adiyaman-jimdir.jpg

Hazal Adıyaman 22.11.1994 yılında doğmuştur. İstanbul'lu olan 22 yaşındaki oyuncu yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Güzel bir aile içerisinde bu yaşlara gelmiş olan oyuncuya ailesi oyunculuk ile ilgili bütün destekleri vermiştir.

Liseyi okumuş olduğu yer Uğur Akademik Lisesidir. Lise'den mezun olmasından sonra küçüklük zamanlarından itibaren istemiş olduğu oyunculuğa yönelmiştir. Bu yönde bir takım eğitimler alarak bu mesleğe girmiştir. Üniversite eğitimini halen sürdürmekte olan oyuncu Türkiye'nin beğenilen dizilerinden biri olmuş olan Aşkın Bedeli dizisinde oynayarak bu yolda ilk sınavına çıkmıştır. Bu diziden sonra olumlu olarak kendisi hakkında bahsedilmesiyle beraber çeşitli dizi projelerinden teklifler almıştır. Bazı dizilerde oynamaya devam eden oyuncu son olarak Hanım Köylü dizisinde yer aldı.

Hazal Adıyaman’ın Sevgilisi Kim?

Hazal Adıyaman için Kalbimdeki Deniz dizisi döneminde rol arkadaşı ve partneri Batuhan Ekşi ile aşk yaşadığına dair haberler çıkmıştır hatta HT Magazin’den Neziha Kartalda bu ilişkiyi haber yapmıştır.

Prenses Adelfa Osman Beye Aşık mı olacak?

Kuruluş Osman dizisinde Prenses Adelfa zaten zorunlu bir evlilik yapan bir prenses olacak; zira güçlü Moğol’a kız vermek Bizans için  o dönemde büyük bir şereftir bu Bizansı Zalim Moğol’un elinden kurtarırken bu ittifak ile Bizans Türkler karşısında da büyük bir üstünlük elde edecektir bu nedenle de Prenses Adelfa’nın moğol valisi Geyhatu’nu sevip sevmemesinin bir önemi yoktur; ancak Prenses Adelfa aşka değer veren genç ve güzel bir prensestir. Zorla evlilik ona göre değildir; Prenses Adelfa aşık olmayı istemektedir.

Osman Bey ile Prenses Adelfa Evlenecek mi?

Kuruluş Osman dizisi bir çok konuda gerçek tarih ile beraber gitmektedir bu nedenle de Osman Bey ile Prenses Adelfa’nın evlenmesi gibi bir durum gerçek tarihte yoktur. Kuruluş Osman dizisinde de böyle bir evlilik olmayacaktır. Osman Gazinin evlilikleri bellidir. Osman bey ilk evliliği, 1280 civarında, Sultân Orhan’ın annesi ve Selçuklu vezirlerinden Ömer Abdülaziz Beyin kızı olan Mâl Hâtun ikinci evliliğini de 1289 yılına doğru Şeyh Edebali’nin kızı Rabî’a Bâlâ Hâtun ile yapmış ve bu evlilikten de Şehzâde Alâ’addin dünyaya gelmiştir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.