Kurum Hekimleri Taban Ücret Açıklaması

Kurum Hekimleri Taban Ücret Açıklaması

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, kurumlarda görev hekimlerde de “Taban Ücret” uygulamasına geçileceğinin müjdesini verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, kurumlarda görev hekimlerde de “Taban Ücret” uygulamasına geçileceğinin müjdesini verdi.
Beyaz Reform çalışması kapsamında Sağlık Bakanlığı ve diğer devlet kurumlarında kadrolu çalışan hekimlerin maaşlarında bir iyileştirme yapılamadığını anlatan Bakan Koca, bunun için yasal bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu, bu konuda da gerekli düzenleme ve hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Bakan Koca, açıklamasında, “Beyaz Reform ile iglili bakanlık ve diğer kurumlarda çalışan hekimlerde bir düzenleme yapılmadı. Çünkü bu bir kanuni düzenlemeyi içeriyor. Bununla ilgili hazırlıkları yaptık.  Sizlerin de desteğiyle önümüzdeki dönemde çok gecikmeden düzenlemeyi yapmayı düşünüyoruz.
Kurum Hekimleri Taban Ücret Açıklaması Kurum Hekimleri Taban Ücret Açıklaması

Taban Ücret Düzenlemesi

Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı, adli tıp, çalışma bakanlığı, aile bakanlığı, cezaevinde olanlar dahil olmak üzere, tüm devlet kurumlarında çalışan hekimlere de benzer şekilde taban ücret uygulaması ancak yasal bir değişiklikle mlümkündür. Bunun tüm hazırlıkları yapıldı. Tüm bakanlıklarla görüşüldü, bu konuda irade ortaya kondu” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.