Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm Fragmanı İzle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü cumartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk , yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 21:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 21. Bölüm yeni fragman izle…

Kuzey ve ailesinin Yıldız’ı istemeye geldiği anlardaki atışmaların izleyenleri gülümsettiği tanıtımda masallar diyarına giden ekibin maceraları şimdiden merakla bekleniyor. Kıskançlık krizine giren Kuzey başını derde sokarken, yardımına Yıldız yetişiyor.

 Kuzey ve Sefer’in “This is Ordu!” kurbanları bu kez Emin ve Osman olurken, kız isteme hazırlıkları başlıyor. Pembe’nin evlenme teklifi aldığı, Kuzey’in Yıldız’ı istemeye gittiği, Yıldız’ın ise heyecanını gizleyemediği eğlenceli tanıtımda iki aşık birbirlerini gördükleri an büyüleniyor.Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana geliyor. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 21:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar