Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk  26. son bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. son bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu akşam 26. bölümüyle ekranlara geldi. Yıldız, Kuzey’i kendinden uzaklaştırmak isterken nerdeyse onun hayatına mal olacaktır. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV' nin reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 26. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın son bölümünde ise; Sevdiği adamı kurtarmak için çırpınır. Kuzey’in söylediği belki de sonunda gerçek olacaktır. Uslanmaz aşığın ölümü de hayata dönmesi de Yıldız’ın elinden olacaktır. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı. Aşağıdaki linkten Kuzey Yıldızı İlk Aşk fragmanını izleyebilirsiniz…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26. SON BÖLÜM İZLE

kuzey-yizdizi-ilk-ask-26-bolum-ozeti.jpg

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız, Kuzey’i kendinden uzaklaştırmak isterken nerdeyse onun hayatına mal olacaktır. Sevdiği adamı kurtarmak için çırpınır. Kuzey’in söylediği belki de sonunda gerçek olacaktır. Uslanmaz aşığın ölümü de hayata dönmesi de Yıldız’ın elinden olacaktır. Yıldız, istemeden de olsa böyle bir şeye sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Bu aşk sonunda ikisinden birinin sonu olacaktır. Buna dur demesi gerekmektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.