Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36.Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünü cumartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yıldız'ın polis aracına bindiği anların dikkat çektiği tanıtımda Kuzey'in "Yeter!" diye haykırışı yankılanıyor. Kuzey son çare olarak Yıldız'ı kaçırmaya karar verirken pampaları da ona yardım ediyor. Bulut'un, Kuzey'in kızlarının odasına girmesi gerilimi artırırken ne planladığı merak ediliyor.

Yıldız'ın önünde diz çöktüğü tanıtımda Yıldız, onu kaçırdığı için Kuzey'e sert bir tokat atıyor. Kuzey'in kızları ve bacanaklar yeni bir yayla macerasına atılırken Bulut'un, Yıldız'ı sevdiğini söylemesi Kuzey'i sinirlendiriyor. Kuzey, kızlarının tehlikede olduğunu gösteren bir fotoğraf bulunca panik olurken, "Kuzey'in kızlarına ne olacak?" sorusu akıllara geliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 36.Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Show Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar