Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40.Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40.Bölümünde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40.Bölümünü cumartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yıldız ve Kuzey, vuslata ilk defa bu kadar yakındır. Yıldız’ın yirmi yıllık yalnızlığı sona ererken, her şey git gide yoluna girmeye başlamıştır. Uzun zaman sonra ilk defa güne, babasının evinde uyanmış, ilk defa gelecekten umut etmeye başlamıştır. Yalnızca müzmin aşıklar için değil, tüm Kadıoğulları ve Mollaoğulları için de bayram vaktidir artık. Yaşar, Yıldız’ı Kuzey’e verecek ve hasret bitecektir. Bilinen bütün engeller aşılmış, Yıldız ve Kuzey artık kavuşacaktır. Fakat aşıklar, bilinen engelleri aşmışlardır, bilinmeyenleri değil.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 40.Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Show Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar