Lalapaşa Hacıdanişment Köyü

Lalapaşa Hacıdanişment Köyü

Hacıdanişment köyü haberleri, Lalapaşa Hacıdanişment köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hacıdanişment köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Lalapaşa köyleri arasında yer alan Hacıdanişment köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Lalapaşa Hacıdanişment köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıdanişment köyü son dakika gelişmeleri, Hacıdanişment köyüne özgü yemekler, Lalapaşa Hacıdanişment köyünün tarihi, Hacıdanişment köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıdanişment köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacıdanişment, Edirne ilinin Lalapaşa ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Lalapaşa Köyü Resimleri ve Lalapaşa köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Edirne Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Edirne Hava Durumu? Edirne Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Edirneli iseniz  Edirne Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Edirneli Ünlüler arasında Lalapaşa Hacıdanişment Köyünde doğan biri var mı? Lalapaşa Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hacıdanişment, Edirne ilinin Lalapaşa ilçesine bağlı bir köydür.

Edirne iline 38 km, Lalapaşa ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Trakya karasal iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.