Larry S. Bacow kimdir, nereli, kaç yaşında, Larry S. Bacow koronavirüs testi pozitif çıktı

Larry S. Bacow kimdir, nereli, kaç yaşında, Larry S. Bacow koronavirüs testi pozitif çıktı

Larry S. Bacow koronavirüs testi pozitif çıkmasının ardından Larry S. Bacow kimdir, nereli, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Larry S. Bacow ve eşi Adele Bacow’un yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) için yaptırdıkları testin pozitif çıktığı öğrenildi.

Massachussets eyaletindeki Harvard kampüsünde, rektör ve eşi ile birlikte Kovid-19 vakası görülen kişi sayısı 18’e yükselmiş oldu. Kendisinde ve eşinde geçtiğimiz pazar günü semptonlar göründüğünü açıklayan rektör Bacow, ateş ve öksürük sonrası test yaptırma kararı aldıklarını belirtti. Peki Larry S. Bacow kimdir, nereli, kaç yaşında? detaylar haberimizde...

Larry S. Bacow kimdir, nereli, kaç yaşında?

Lawrence "Larry" Seldon Bacow Amerikalı bir avukat, ekonomist, yazar ve Harvard Üniversitesi'nin 29. Başkanı. Drew Gilpin Faust'un ardından 1 Temmuz 2018'de göreve başladı. Başkanlıktan önce Bacow, Harvard Kennedy Hükümet Okulu Kamu Liderlik Merkezi'nde Hauser'ın ikametgah lideriydi.

14 Mart’tan beri evden çalıştıkları belirtilen çiftin iki haftalık izne ayrıldığı ve bu süre zarfında evde tedavi göreceği öğrenildi.

Mart ayı başında Harvard virüs salgını nedeniyle derslerini internet üzerinden devam ettireceğini duyurmuştu.

Massachussets Sağlık Departmanı bilgilerine göre, üniversite kampüsünün de içinde bulunduğu Middlesex kasabasında 232 Kovid-19’lu hasta tespit edildi. Eyalet genelinde ise 777 pozitif vaka belirlenirken, 9 kişi de hayatını kaybetti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.