Le Bazaar De La Charite konusu ve oyuncuları

Kırmızı Kamyon dizisinin uyalrlandığı Le Bazaar De La Charite dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Le Bazaar De La Charite dizisi kaç sezon? Le Bazaar De La Charite konusu ve oyuncuları haberimizde.

Ynetmenliğini Osman Kaya'nın üstlendiği,senaryosunu Meriç Demiray'ın kaleme aldığı, Görkem Sevindik, Toprak Can Adıgüzel, Hazar Ergüçlü ve Bahar Şahin gibi oyuncuların rol aldığı Kırmızı Kamyon dizisinin uyarlandığı Le Bazaar De La Charite dizisi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki Le Bazaar De La Charite konusu ve oyuncuları kimler? Le Bazaar De La Charite dizisi hangi kanal da yayınlanacak? İşte detaylar...

Le Bazar de la Charité Konusu

Le Bazar de la Charité (Fransızca: “Alevlerin Ardından”), tarihi ve drama türündeki Fransız televizyon dizisi. 2019 yılında Fransa’da TF1, Belçika'da RTBF, İsviçre'de RTS Un tarafından yayınlandı. Netflix'te aynı adıyla mevcuttur. Gerçek bir hikâyeden esinlenmiştir: 1897'de Paris'te meydana gelen Bazar de la Charité yangınında yaşananları ve sonrasını konu almaktadır.

Dizi, 4 Mayıs 1897'de Paris'te Bazar de la Charité'de gerçekleşmiş ve 126 kişinin hayatını kaybettiği yangının tasviriyle başlar. Adrienne de Lenverpré (Audrey Fleurot), evliliğinden ve Senato Başkan adayı olan zorba kocası Marc-Antoine de Lenverpré’den (Gilbert Melki) kaçmaya çalışan üst sınıf bir kadındır ve pazarı ziyaret etmeyi planlar. Yeğeni Alice de Jeansin (Camille Lou) ve hizmetçisi Rose Rivière (Julie de Bona) birlikte pazarı gezerken yangın çıkar. Pazara daha önce gitmiş ancak sevgilisiyle buluşmak için erken ayrılmış olan Adrienne kendisinin de yangın sırasında orada olabileceğini korkuyla fark eder. Bu noktadan itibaren konu yangını izleyen dönem ve üç kadının hayatları etrafında döner.

Le Bazar de la Charité Oyuncuları

Audrey Fleurot: Adrienne de Lenverpré
Julie de Bona: Rose Rivière
Camille Lou: Alice de Jeansin
Gilbert Melki: Marc-Antoine de Lenverpré
Josiane Balasko: Madame Huchon
Antoine Duléry: Auguste de Jeansin
Florence Pernel: Mathilde de Jeansin
Théo Fernandez: Julien de la Ferté
Victor Meutelet: Victor Minville
François-David Cardonnel: Hugues Chaville
Stéphane Guillon: Célestin Hennion
Aurélien Wiik: Jean Rivière

Kırmızı Kamyon Dizisi Konusu

Dizide bir otel yangınının çıkmasının üzerine 150 kadının hayatını kaybetmesi ve hayatta kalan kadınların ise bambaşka bir hayata başlaması anlatılacak. Yangında kurtulan kadınlar yangınlara müdahale etmek için bir araya gelir ve bu kadınlarla itfaiye erleri arasında bir bağ kurulmaktadır.

Kırmızı Kamyon Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kırmızı Kamyon dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.