Levent Can kalp krizi geçirdi, Levent Can Kimdir?

Levent Can kalp krizi geçirdi, Levent Can Kimdir?

Ünlü oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonrası İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan oyuncunun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Levent Can, Kavak Yelleri, Ezel, Son, İçimdeki Fırtına gibi dizilerde rol almıştı. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Flipos’ karakteriyle hafızalara kazınan Levent Can, diziye ölerek veda ettikten sonra İçerde dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Ünlü oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonrası İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan oyuncunun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.  İşte merak edenler için ‘Levent Can kimdir?’ sorusunun detaylı yanıtı

LEVENT CAN KİMDİR?

Levent Can, 23 Ağustos 1971 tarihinde dünyaya geldi. Okul yıllarında oyuncu olmaya karar veren Can, çok başarılı bir öğrenci olmasa da kendisini oyunculuk anlamında geliştirdi ve çok başarılı bir oyuncu olmayı başardı.

Okulu bittikten sonra, dönemin en iyi kurumlarından birisi olan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu kadrosuna girdi ve profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başladı.

Başarılı bir oyuncu olma yolunda kendini geliştirerek hızlı adımlar ile ilerleyen Levent Can, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 1991 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Aile Bağları dizisi ile gerçekleştirdi. Bu dizideki rolü ile oyunculuk kariyerinde dev bir adım atan Levent Can, iyi bir çıkış yakaladı.

Bir anda yıldızı parlayan ünlü oyuncu, daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterine hayat verdi. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin bazı rol aldığı diziler arasındadır. Star TV'de yayınlanan başrolü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde de Selim karakterini canlandıran oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Flipos karakteriyle adından söz ettirmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.